Activitati Sportive

1. Ultimate Frisbee

IMGL7917

 

 

Ultimate Frisbee este un joc non-contact, un joc de ehipa, jucat in toata lumea.

 

 

 

2. Y-Golf

 

ygolf-450x315

 

 

Posibilitatile acestui joc sunt nelimitate si tin doar de creativitatea participantilor. Golf oriunde!

 

 

 

 

3. Petanque (Boules)

Ricard Petanque 2010

 

 

O activitate foarte buna pentru iesirile la iarba verde sau pentru a petrece timpul intr-un mod placut alaturi de apropiati.

 

 

 

 

4. Slackline

399335_slacklining_177_t640

 

 

O activitate care dezvolta simtul echilibrului, auto-controlul si creativitatea. Miscare fizica intr-un mod distractiv, captivant si motivant.

 

 

 

5. Kite (Zmeu)

apex

 

 

 

O activitate pentru toata lumea, care se poate face atat in mediul urban (in parcuri) cat si in natura. Dezvolta coordonarea miscarilor.

 

 

 

 

 

6. Slip ‘n Slide

Slip_N_Slide_into_Summer_by_eyenoticed

 

 

Cel mai bun mod de a te racori in zilele calduroase si un foarte bun motiv pentru a iesi afara din casa.

 

 

 

7. Hacky Sack

Hanging around in the sunshine

 

Hacky Sack este un sport care poate fi practicat individual sau intr-un grup de persoane, ce presupune lovirea unei mingi cu piciorul. Pe langa picior, se poate folosi aproape orice alta parte din corp pentru a tine mingea in aer, exceptand mainile (ca la fotbal).

 

 

 

8. Longboarding

0

Longboard-ul este un sport similar cu skateboard-ul. Placa de longboard este mai lunga si are rotile mai mari ca si placa de skateboard si este folosita pentru viteza, freeride, slide si slalom.

Longboard-ul este foarte distractiv si este mult mai usor de invatat ca si skateboard-ul.

 

 

 

 

9. Trotineta

1162

 

Trotineta este un mijloc de transport simplu si eficient, accesibil oricui, si o forma de distractie care presupune efort fizic afara, in aer liber.

 

 

 

 

 

10. Volei

ROTTERDAM-PORTRET-DIRK-JAN VAN GENDT

 

Voleiul este un sport (al doilea în lume ca popularitate)în care două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă mingea deasupra acestuia, folosind mainile, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers

 

 

 

 

11. Bboying (Dans de strada)

arts_planet-bboy_584

 

O foarte buna activitate sportiva pentru outdoor si o forma de arta care se practica intr-un grup de prieteni. Multe persoane ies afara, dau drumul la muzica, incep sa danseze si asteapta sa li se alature si alti doritori. Trebuie sa fi o persoana sigura pe ea pentru a reusi sa dansezi in strada.

 

 

12. Badminton

http://regex.info/blog/2009-11-27/1377

 

Badminton este o activitate sportiva distractiva si o buna forma de a face miscare. Este un sport care se joaca cu racheta, dar difera de tenis prin faptul ca mingea (in cazul badmintonului – fluturele) trebuie returnat adversarului inainte sa atinga terenul.

 

 

 

13. Streetball (Baschet de strada):

COTW-Metalist-Streetball-Courts-1287362415

 

Streetball este o variatie a sportului Basketball, care de obicei se joaca pe terenurile de baschet in aer liber, si care are o structura mai putin formala si care pune mai putin accent pe regulile oficiale ale basketball-ului.

 

 

 

14. Forestbike

IMG_4473

 

Plimbarea cu bicicleta prin padure este o activitate in aer liber care te relaxeaza si te distreaza in acelasi timp. Daca vrei sa scapi de zgomotul si agitatia din oras, o plimbare cu bicicleta in mijlocul padurii este exact ce ai nevoie. Ia cu tine cativa prieteni sau familia si exploreaza padurile dimprejurul orasului. Vei fi surprins cate locuri interesante sunt atat de aproape.

 

 

15.Ping Pong

5827133044_7a26e2d7ec_o

 

 

Ping Pong, sau Tenis de Masa, este o activitate sportiva captivanta care poate fi facuta de 2 sau 4 jucatori concomitent. Frumusetea la aceasta activitate este ca, chiar daca jucati ocazional Ping Pong, puteti deveni, in scurt timp, destul de priceputi.

 

 

16. Skateboard

skateboarding_friends_by_wednesdy-d5k33ga

 

 

Skateboarding-ul este un sport, o activitate recreativa, o forma de arta, o meserie sau un mijloc de transport.

 

 

 

 

17. Indo Board (pentru zilele ploioase)

86820113_640Indo Board este o activitata menita sa trezeasca interes pentru toata lumea, de la incepatori pana la profesionisti (skateri, snowboarderi, surferi, etc). Este o modalitate de a exersa echilibrul pe placa indiferent de vremea de afara. Marele avantaj al acestei activitati este ca simuleaza foarte bine miscarile altor sporturi pe placa (surf, snowboard, skateboard, longboard, etc.) dar foloseste un spatiu foarte mic pentru asta (se poate face in orice camera de apartament).

 

18. Role

fullview

Patinajul pe role, este un sport tanar dar care e evoluat foarte repede de la origini. Este o activitate care ofera multe optiuni practicantului: patinajul de viteza, hockey pe role, patinajul in skateparcuri, patinajul urban, slalom, dans pe role, etc. Cu atatea optiuni, este o activitate ideala pentru fiecare dintre noi.

 

Vă încurajăm să încercați cât mai multe dintre activități. Lista urmează să fie completată treptat.

O zi plină de Activități Afară!