Before School

Cum ar fi să îți începi ziua urcându-te în copaci, alergând sau pedalând prin păduri? Sau  alunecând pe tiroliană, sărind în trambulină sau relaxându-te într-un hamac?

Din 11 septembrie 2023 pornim într-o nouă aventură Activitate Afară special gândită și pregătită pentru copiii care merg la școală de după-masă. Începem ziua într-un mediu sănătos și relaxat, plin de verdeață și de oportunități de joacă.

LOCAȚIA NOASTRĂ se află pe Strada Drubeta, nr. 70 (in apropierea bul, Liviu Rebreanu) și dispune de:
– 3 săli de teme
– sală de activități
– sală de mese
– toalete
– curte 1000mp împădurită cu: teren de fotbal, teren de volei/badminton, trambulină, căsuță în copac, tiroliană, tir cu arcul, masa de ping-pong
*petrecem mult timp și în natură: Pădurea Giroc, plajele de pe Timiș, parcuri, Pădurea Verde, etc.

PROGRAMUL:

7:40 – 8:30: copiii sunt lăsați de părinți în locația noastră
8:30 – 10:00: efectuarea temelor
10:00 – 11:00: activitate recreativă în aer liber organizată de instructorii Activitate Afară (plimbări cu bicicletele, drumeții prin păduri, jocuri, sport, vânători de comori, etc.)
*copiii care nu au teme sau și-au făcut temele deja de acasă vor avea parte de activități recreative prelungite iar restul colegilor li se vor alătura după efectuarea temelor
11:15:
servirea mesei de prânz
11:40: transferul la școală (ora de transfer se schimbă în funcție de orarul copilului)

SCOPUL PROGRAMULUI:

– oferă copiilor mediul, personalul și echipamentele necesare pentru a-și începe ziua într-un mod cât mai relaxat și sănătos: să facă mișcare, să râdă, să exploreze, să socializeze, să își consume energia într-un mod plăcut. Copilul va ajunge la școală relaxat, liniștit și pregătit să învețe lucruri noi.
– dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor prin metode non-formale: comunicare, munca in echipa, sa invatam sa pierdem, exprimare emotionala si empatie, abilitati motrice, etc.
– petrecerea timpului, cat mai mult posibil, in aer liber fara calculator si televizor
– realizarea unui program educational bazat pe practica si experienta
– sa realizam un mediu stimulant in care copiii pot dobandi cunostinte si deprinderi noi si utile.

CE NE RECOMANDĂ:

– instructorii și personalul Activitate Afară au o bogată experiență în organizarea de activități în aer liber pentru copii de toate vârstele
– programele educationale desfasurate de Activitate Afara au obtinut rezultate foarte bune si dorim sa facem acest lucru in continuare
– experiența celor 8 ani de activitate continuă, miile de copii participanți în programele noastre și feedbackul pozitiv primit de la părinți în mod constant (Afterschool, Cluburi de vacanță, Excursii, Tabere, Aniversări, Evenimente private)

COSTUL:

– 1050 RON/luna

Include:
– preluarea copiilor din centrul orașului
– transportul copiilor la școală
– masa de prânz (mancare sanatoasa) + apă și gustare
efectuarea temelor
– activități recreative în aer liber cu trainerii Activitate Afară
– vizite la muzee și diferite locații și evenimente culturale
– întâlniri cu persoane care au experiență în diferite domenii de la care copiii pot învăța lucruri noi și interesante

ÎNSCRIERI și INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Îți stăm la dispoziție oricând pentru detalii suplimentare la telefon 0773866053. Îți recomandăm să arunci un ochi și peste pagina noastră de FACEBOOK sau INSTAGRAM să vezi cum arată activitățile desfășurate de noi.