ANGAJAM

1. Sofer cat. B – PART TIME

Cautam o persoana punctuala, cu drag de copii, care sa ii preia pe acestia de acasa/scoala si sa ii aduca la sediul nostru de afterschool. Vrem ca viitorul nostru coleg/colega sa vina cu drag la lucru. El/ea va fi prima interactiune pe care o vor avea copiii cu echipa Activitate Afara, asa ca ne dorim sa gasim un om fain, indiferent de varsta, care sa intregeasca echipa.

Cerinte:

-sa posede permis de conducere categoria B (masina/masinile noastre sunt autoturisme cu 7 locuri si microbuze Ford Transit de 8+1 locuri)
-persoana apropiata de copii, atitudine pozitiva, punctuala, ordonata
.  .

.

Responsabilitati:

-preluarea copiilor de la scoala/acasa dupa un program bine stabilit
-supravegherea grupului de copii pana la sediu
-predarea copiilor catre instructori
-tine legatura cu coordonatorul de transport (de la acesta primeste traseul si copiii ce urmeaza a fi preluati in fiecare zi)

Programul de lucru:

– de luni pana vineri, interval orar 10:30 – 13:30

– in zilele libere nationale si vacante scolare nu se lucreaza (doar daca se doreste acest lucru, caz in care vom gasi o varianta si pentru vacante)

Salariul il stabilim impreuna, astfel incat sa fii multumit si sa vi cu drag la lucru. Asta este cel mai important pentru noi.

Te asteptam in echipa noastra!

Pentru a aplica la acest post trimite CV-ul prin e-mail la contact@activitateafara.ro cu subiectul “Transport” sau suna la 0773866053