Termeni si conditii Activitate Afara

REGULI GENERALE DE PARTICIPARE IN PROGRAMELE

ACTIVITATE AFARA

 

Activitatile in aer liber sunt dependenta de conditiile meteo. Vremea nefavorabila sau temperaturile extreme pot duce la schimbarea programului cu activitati de agrement sportiv si divertisment la interior.

BAGAJUL

Nu sunt permise in bagaj obiecte sau substante care pot rani (chiar daca acestea au o alta destinatie). Nu sunt permise in bagaj laptop-uri, aparatura electronica scumpa, bijuterii, etc. Personalul clubului nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea obiectelor de uz personal ale participantilor.

MEDICAMENTELE

Clubul are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de echipa de instructori. Daca sunt situatii mai grave se apeleaza la un medic.

In situatia cand copilul dvs este sub tratament pe perioada programului, medicamentele se predau organizatorilor, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului.

TAXA DE PARTICIPARE

Achitarea taxei de participare se face integral cel mai tarziu cu 2 saptamani inainte de perioada pentru care ati facut inscrierea. In cazul in care nu achitati taxa in termenul stabilit, copilul dvs pierde rezervarea confirmata iar avansul nu se restituie.

In situatia in care nu mai doriti sau nu mai puteti participa la activitati, trebuie sa anuntati acest lucru  cu 4 saptamani inainte de perioada in care lipsiti. In caz contrar nu va putem restitui sumele de bani achitate.

EXCLUDEREA DIN PROGRAME

In cazul in care, dupa inceperea programului, copilul dvs. nu respecta regulile de conduita, fura, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara un motiv intemeiat, manifesta acte de violenta (verbala sau fizica), organizatorii sunt indreptatiti sa solicite retragerea copilului din program in cel mai scurt timp, fara restituirea sumelor achitate. Echipa de organizatori va asigura ca vor face toate eforturile ca toti copiii sa beneficieze de un regim uniform si echidistant.

DAUNE

In cazul in care copilul dvs constient, din neatentie sau din rea vointa produce daune in interiorul locatiilor, echipamentelor sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal va fi obligat sa suporte cheltuielile aferente.

DISPOZITII FINALE

Parintii/Tutorele inteleg ca se pot produce accidente specifice activitatilor in aer liber (entorse, luxatii, fracturi, zgarieturi, julituri, etc.) si prin completarea si semnarea formularului de inscriere organizatorii sunt absolviti de orice vina in conditiile nerespectari regulilor si al instructajului de catre participant. Va asiguram ca am luat toate masurile necesare de prevenire al accidentelor.

Top