Excursii

Echipa “Activitate Afară” organizează în weekenduri excursii tematice în care ne distrăm, învățăm lucruri noi și ne facem prieteni.

1. Excursie la Cetatea Soimos (24 octombrie 2015)

2Excursie la Deva: Aqualand, Drumetie la cetate, Tir cu arcul, Miscare si Distractie (februarie 2014)

Alte exemple de excursii organizate de “Activitate Afară”:

- excursii la schi/snowboard: copiii primesc lecții de schi sau snowboard de la instructori acreditați; Mâncăm sănătos, bem mult ceai cald, iar între sesiunile de schi/snowboard facem activități reacreativ-educative la căldură;

- excursii la țară, la fermele de animale: copiii se întâlnesc cu o multitudine de animale și păsări și află direct de la fermieri de unde vine laptele, ouăle, brânza, carnea, etc. pe care le consumă zi de zi și procesul prin care mâncarea ajunge de la producător pe rafturile supermarketurilor;

- excursii cu bicicleta: luăm bicicletele cu noi și plecăm să explorăm zone frumoase și interesante din România; Facem mișcare, ne distrăm și învățăm lucruri noi despre țara noastra; Plimbările cu bicicleta sunt departe de șoselele aglomerate și de agitația din orașe; Copiii sunt atent supravegheați de adulți.

Ne bucurăm să împărtășiți cu noi idei sau sugestii pentru excursiile “Activitate Afară” prin FORMULARUL DE CONTACT.

Pentru detalii despre excursii: preț, locație, perioadă, etc., vă rugăm să completați formularul de mai jos iar noi vă vom anunța din timp în ce excursii urmează să plecăm.

Numele copilului (obligatoriu)

Varsta copilului (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mențiuni

Child will go in the Car

children-skiing

7d4v6648