Voluntariat

volunteer_web_header

Cautam persoane care doresc sa se implice voluntar in proiectul Activitate Afara

Esti persoana de care avem nevoie daca:

 • intelegi cat de important este sa petrecem timp afara din casa
 • daca iti place sa lucrezi cu copiii
 • daca preferi sa te dai cu bicicleta in loc sa stai pe calculator
 • daca esti creativ/creativa si cauti un loc unde sa dai frau liber imaginatiei
 • daca esti pasionat de o dezvoltare personala continua
 • daca vrei sa iti construiesti o experienta in domeniul pe care il studiezi

Cui credem noi ca i se potriveste:

 1. Studentilor – nu conteaza la ce esti student, sigur iti putem gasi un rol in acest program. Fiind vorba despre un start-up, avem nevoie de ajutor de la studentii la pedagogie, la studii economice, la politehnica, sport, etc.. Avem nevoie de ajutor pe urmatoarele domenii: marketing, management, contabilitate, IT, foto-video, training, pedagogie, psihologie. 
 2. Tinerilor pasionati de sport – esti skater? faci streetdance? stii sa faci trick-uri cu bicicleta? faci parkour? slackline? frisbee? Daca ai vreun talent si ti-ar face placere sa il dai mai departe, esti mai mult decat bine venit la noi in echipa. Acest program se bazeaza pe dorinta oamenilor de a impartasii unii cu altii cunostinte, resurse si timp pentru a schimba lucrurile in bine. Este totodata ocazia pentru voi de a profesa intr-un domeniu care stiti deja ca va place.
 3. Artistilor – daca iti place sa pictezi, sa canti, sa fotografiezi, sa creezi ceva din nimic, sau vezi potential acolo unde altii nu vad, te vrem in echipa noastra.
 4. Pasionatilor de outdoor – cei carora le place sa petreaca timp in natura si vor sa impartasesti aceasta pasiune si cu altii
 5. Oricui vrea sa se implice – cel mai important este sa vrei sa faci asta si sa o faci din propria initiativa

Ce iti oferim in schimb:

 • voluntariatul se considera, din acest an, experienta in munca
 • un loc in care sa pui in practica teoria invatata la facultate
 • acces la echipament sportiv
 • un mediu de lucru non-formal
 • locul intr-o echipa creativa si axata pe rezultate – cautam sa formam o echipa puternica in care toti vor avea de castigat
 • oprtunitatea de a face parte dintr-un program care vrea sa faca lucruri bune pentru toata lumea si este sustinut de Institutul francez din Timisoara
 • sansa de a te afirma – incurajam creativitatea si te vom lasa sa incerci aproape tot ce iti trece prin cap pentru atingerea obiectivelor, chiar daca vor exista si esecuri. Suntem constienti ca doar prin incercari te poti dezvolta si poti invata.
 • program flexibil – aloci cat timp vrei si poti acestui proiect
 • un loc in care nu iti vei folosi timpul facand cafele sau copii xerox – vom profita de cunostintele si aptitudinile tale la maxim, ceea ce nu va face altceva decat sa te ajute sa evoluezi;
 • recomandari si chiar posibilitatea de angajare;

Scopul acestu proiect este de a incuraja persoanele, de toate varstele, sa petreaca cat mai mult timp afara din confortul casei si de a oferi servicii educationale non-formale. 

_________________________________________

Daca iti place acest proiect si vrei sa te implici, trimite-ne un CV (nu conteaza daca nu ai experienta) pe mail la contact@activitateafara.ro impreuna cu raspunsul la urmatoarele intrebari:

1. De ce vrei sa faci parte din acest proiect? (vrem sa stim ce te motiveaza)

2. In care dintre urmatoarele domenii vrei sa te implici: marketing, management, contabilitate, IT, foto-video, training, pedagogie, psihologie?

Persoanele selectate vor fi contactate telefonic

 

Contacteaza-ne la 0773.866.053 
*de luni pana vineri in intervalul orar 18:00 - 21:00

Abonează-te la Newsletter!

Nume

Adresa de email

magSalut, sunt Andrei - fondatorul programului "Activitate Afară” prin care vreau să-ți arăt că distracţia afară te poate dezvolta. Sunt absolvent al Facultăţii de Management, ASE Bucureşti şi al unui Masterat in Management Antreprenorial din cadrul UVT. Sunt acreditat ca Trainer de către MMFPS si MECTS și de 3 ani implementez programe de dezvoltare personala, non-formala, prin sport si activități în aer liber.

Munca cu copiii imi aduce mereu zâmbetul pe buze. Feedback-ul obţinut de la ei a fost în permanenţă pozitiv, întotdeauna copiii dorindu-şi să revină la activități, doar pentru a se bucura încă o dată de experiența trăită, compania trainerilor și activitățile distractive și educative.

 Contact: andreimag@activitateafara.ro

10153151_457949334350307_6956387248172986274_n

Salut, sunt Mircea, tătic şi specialist în lucrul cu copiii. Am un masterat în Psihologie Clinică şi experienţă de 10 ani ca profesor-psiholog în cazuri de autism. Studiul şi apropierea de aceste cazuri speciale m-au ajutat să găsesc linia de mijloc dintre joacă şi educare pentru o dezvoltare armonioasă a copilului. Învăţarea experienţială şi învăţarea prin joc sunt tehnici care fac din timpul petrecut alături de copil unul de amuzament, dar şi de calitate.