Afterschool

ÎNSCRIERI PENTRU ANUL ȘCOLAR 2024 – 2025
un afterschool în care facem zilele frumoase copiilor și ușoare părinților

NOUTĂȚI:
Locație nouă de 10.000mp, la marginea pădurii, special gândită și pregătită pentru programul nostru.
Serviciul inlcus de transfer al copilului la/din locația afterschoolului indiferent de oră. 

 

Ați găsit locul în care considerăm cel puțin la fel de important pentru copil timpul petrecut în bancă cu cel petrecut în natură, alături de alți copii. Oferim copiilor tot ce au nevoie pentru o copilărie adevărată.

Afterschool cu program lung: 12:00 – 18:00
Preluare de la școală – Servirea mesei – Efectuarea temelor – Activitate Afară

Locatie: chiar la marginea pădurii din Giroc, cu preluare din tot orașul și predare în mai multe puncte din oraș după-masa. 
LOCALIZARE PE HARTĂ

*locație de 10000mp cu: vestiare pentru copii, sală de mese, săli pentru teme și activități între copaci și departe de gălăgie, foișoare mari, parcare pentru biciclete, teren de fotbal, teren de volei pe nisip, spațiu amenajat pentru tir cu arcul, piscină în aer liber, ansamble loc de joacă, trambuline, tiroliană, acces direct la trasee de biciclete prin pădure și plaje cu nisip, locuri de creație în pădure, etc. 
*în fiecare zi copiii participă la activități în natură. Scopul acestui program este ca participanții să petreacă cât mai mult timp în aer liber, să socializeze offline, să facă mișcare, să dezvolte aptitudini și să se bucure la maxim de copilărie… bineînțele, după efectuarea temelor.

!!!PENTRU PĂRINȚI

serviciul de transfer gratuit al copiilor: indiferent de oră sau de motiv, asigurăm transferul copilului din locația noastră acolo unde aveți nevoie. Dacă copilul trebuie sa ajungă la fotbal, la meditații, la o programare sau îl vreți mai repede acasă, noi transportăm gratuit copilul acolo unde aveți nevoie pentru ca voi, părinții, să nu mai pierdeți timpul în trafic.
-părinții care preferă să preia ei copiii de la școală îi pot preda pe aceștia colegilor noștri în mai multe puncte din oraș. Autocarul Activitate Afară preia copiii gratuit de la părinți și îi duce în siguranță și confort la locație.

– la finalul programului aducem noii copiii intr-o locatie aproape de casă

De când:

– septembrie 2024

Ce facem:

– activități în aer liber (BICICLETE, fotbal, BĂLĂCEALĂ, drumeții prin pădure, zile la plajă, CAIAC si SUP, tir cu arcul, JOCURILE COPILĂRIEI, tenis, baschet, volei, frisbee, ZMEE, jocuri și concursuri pe echipe, tuberman, slackline, badminton, BĂTAIE CU APĂ, ateliere creative și de construit… și multe alte activități doar in aer liber, toate incluse în prețul lunar)
– efectuarea temelor în săli de clase individuale cu multă lumină naturală, departe de gălăgie și multă verdeață în jur (sub îndrumarea cadrelor didactice cu experiență)
– facem vizite la diferite muzee și evenimente (căutăm să punem copilul în contact cu experiențe cât mai diverse din care să aibă de învățat)
– învățăm despre natură și protejarea mediului înconjurător
– servim masa de prânz împreună
– ne adaptăm nevoilor părinților și a copiilor de fiecare data când este nevoie (suntem aici pentru a ușura ziua părintelui și pentru a înfrumuseța ziua copilului)

De ce să vă înscrieți copilul în acest program:

– suntem un club cu 11 ani experiență în organizarea de activități pentru copii în aer liber. Indiferent de anotimp garantăm că vom petrece mult timp afară în condiții de siguranță și confort
– este un program sănătos fizic, psihic și emoțional. Copiii au nevoie să alerge, să socializeze, să se joace și să experimenteze în siguranță
– locațiie foarte generoasă în mijlocul naturii
– programele educaționale desfășurate de Activitate Afară au obținut rezultate foarte bune și dorim să facem acest lucru în continuare
– trainerii, învățătorii și profesorii implicați în acest program au experiența, cunoștințele și atitudinea potrivită pentru a putea crea un mediu de învățare eficient și prietenos

Cat costa?

– 1800 RON/lună*

*cu totul inclus, exceptând preluarea copiilor direct de la școală (200 RON/copil/luna)
** frații beneficiază de 100 RON reducere/copil/lună

Ce este inclus in pret?

– masa de pranz (mancare sanatoasa, fara fast-food) + o gustare
efectuarea temelor sub supravegherea și îndrumarea cadrelor didactice cu experiență
– toate activitățile recreative în aer liber cu trainerii Activitate Afară
– vizite la muzee și diferite locații și evenimente culturale
– întâlniri cu persoane care au experiență în diferite domenii de la care copiii pot invăța lucruri noi și interesante
– preluarea copiilor de la părinți în jurul prânzului
– transferul copiilor pentru predare unde și când aveți nevoie
*nu avem opționale și costuri suplimentare. Toată experiența Activitate Afară este inclusă în costul programului

Care este programul?

– de luni până vineri, de la ora la care se încheie școala și până la 18:00
– pentru copiii din clasele 0 – IV
– Ne adaptăm programului tău. Preluăm copiii mai repede, facem transferuri în oraș, găsim soluții la orice situație aparută astfel încât să vă facem zilele cât mai ușoare

FORMULAR DE ÎNSCRIERE:
*ne poți contacta la 0773866053 pentru detalii suplimentare


DANU