Bboying (Dans de strada)

dyzee-freezeCine poate face aceasta activitate?

Oricine.

Unde poate fi practicata aceasta activitate?

Oriunde (nu in apa)

Numarul de practicanti: >1

Streetdance-ul este o foarte buna activitate sportiva pentru outdoor si o forma de arta care se practica intr-un grup de prieteni. Multe persoane ies afara, dau drumul la muzica, incep sa danseze si asteapta sa li se alature si alti doritori. Trebuie sa fi o persoana sigura pe ea pentru a reusi sa dansezi in strada.

Tutorial:

–          Poarta haine si incaltari confortabile atunci cand vrei sa dansezi. Te vei misca destul de mult!

–          Pregateste-ti muzica care iti place ( James Brown ) si ia-o cu tine (exista foarte multe oferte de boxe portabile care vor face fata zgomotului de fundal)

–          Cheama-ti si prietenii! Da drumul la muzica si incepe sa te misti pe ritm. Foloseste cat mai mult picioarele si miscarile rapizi.

–          Simte ritmul!( I feel good ) Singurul lucru la care trebuie sa te gandesti atunci cand dansezi in strada este ritmul muzicii. Alege o piesa cu ritm (Funk, Hip-Hop/Rap, DnB, etc.) nu o piesa clasica, pentru ca nu vei reusi sa ajungi niciunde.

–          Incearca cat mai multe miscari si improvizeaza oricand poti! Streetdance-ul se bazeaza pe stilul liber de dans. Misca-te pe ritmul muzicii si bucurate de aceasta activitate!

–          Exista o baza online foarte mare cu tutoriale video de unde poti invata diferite miscari. Cauta si gaseste miscarile potrivite pentru tine. Exerseaza ori de cate ori poti!