Caiac/SUP pentru copii

20180420_161115

Profităm de încă un weekend călduros să scoatem caiacele si SUP-urile la joaca.

Nu le scoatem oriunde!

Sâmbătă, 13 aprilie vâslim pe Bega salbatica (Bega inainte sa intre in Timisoara). Traseul este unul usor si spectaculos. Tot traseul este printre copaci si nuferi, iar multele specii de pasari pe care le vom vedea pe traseu vor completa perfect peisajul.

Duminică, 14 aprilie explorăm lacul 3 Ape din munţii Semenic. Acesta este unul dintre cele mai frumoase lacuri de la noi din ţară, este uşor accesibil şi are multe poieniţe în care ne vom juca, vom lua masa şi vom prăji bezele.

Noi punem la bataie tot echipamentul, instructajul si suportul necesar pentru aceasta iesire: caiace, SUP, veste de salvare, padele, transportul, etc

Inainte de intrarea pe apă, copiii vor primi un instructaj si vom face exercitii pentru a invata cum se controleaza un caiac. Nu este o activitate periculoasa si nici dificila.

1.Traseul Bega Sălbatică:

Traseu

Vom porni pe caiace de la podul rutier care leaga Remetea Mare de Bazos si Bucovat. Vom termina excursia la podul rutier peste Bega din Ghiroda. Locul in care ne vom intalni cu copiii si de unde ii veti prelua este Institutul francez din Timisoara, bld. C.D.loga, nr. 46.

Costul excursiei: 200 RON

Durata: 6 ore (12:00 – 18:00)

Numar de locuri: 10 

2. Lacul 3 Ape:

Strigăm adunarea duminică dimineaţa la ora 8:00 pentru plecarea spre distracţie şi revenim înapoi în oraş aproximativ la ora 19:30.

Petrecem toată ziua în natură, la aer curat. Vom explora lacul, ne vom juca în poieniţe, luăm masa de prânz impreună şi încheiem cu  poveşti şi bezele în jurul focului.

Costul: 300 RON

Durata: 11,5 ore (8:00 – 19:30)

Număr de locuri: 10


*pentru copii de peste 9 ani (exceptie fac copiii care au participat deja in programele noastre si stiu sa manuiasca caiacul)

FORMULAR DE INSCRIERE:


Sâmbătă - Bega Sălbatică, 200 RONDuminică - Lacul 3 Ape, 300 RON

Dupa completarea formularului veti primi un mesaj de confirmare in maxim 1-2 zile lucratoare