Excursie pe insula cailor – Ostrov

Sâmbātă, 4 iunie, plecăm intr-o excursie de o zi, pe insula Ostrov. Această insulă, aflată lângă Moldova Noua, este un loc foarte special și tare drag nouă: este locul în care copiii pot vedea cum arată un ecosistem nederanjat de oameni. Insula este faimoasă pestru sutele de cai sălbatici care trăiesc aici și pe care cu siguranță ii vom vedea alergând și jucându-se liberi.

În interiorul insulei se întind și două lacuri cu izvoare proprii si fără conexiune cu Dunărea. Lacurile ocupă cea mai mare suprafață a insulei. Aici vieţuiesc egreta neagră, cormoranul mare sau stârcul roşu, lebede şi alte păsări. Insula are 1.600 de hectare și 6 km lungime, de care ne vom bucura sâmbătă, 4 iunie.

Pe această insulă nu trăiesc oameni și este poate unul dintre puținele locuri rămase cu adevărat sălbatice. În această excursie vom înțelege încă o dată cât de frumoasă este natura atunci când o respectăm.

Pretul este 250 RON/participant si include:

– transportul dus-intors din Timișoara
– transferul cu barca până pe insula Ostrov și înapoi
– materiale si consumabile pentru activitati
– masa de prânz și 2 gustări, apa
– drumeție și joacă pe insula cailor
– poze și filmări

Inscrieri:

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos. Dupa completare, veti primi un email de confirmare in maxim 2 zile lucratoare.
tel.: 0773 866 053
contact@activitateafara.ro